loader image
< 1 dakika

Kış tatili için tercih edebileceğiniz en harika rotalar


Finlandiya: Kış mevsiminin büyülü güzelliğini yaşamak isteyenlerin olmazsa olmaz destinasyonlarından birisidir Finlandiya. Bu destinasyona gidenlerin genellikle ilk deneyimledikleri aktivite husky safaridir. Bir kızağın üzerinde bir takım kutup köpekleri tarafından çekilen kızakta doğal güzellikleri seyrederek keyifli bir Finlandiya yolculuğu etme imkanı sunar. Ayrıca Laponya bölgesinde bir gecenizi ayırarak gökyüzünde dans eden kuzey ışıklarını izlemenin keyfine varabilirsiniz. Hayal dahi edemeyeceğiniz kadar büyülü ve eşsiz bu destinasyonu kış tatili rotanıza mutlaka eklemelisiniz.

Norveç: Kış mevsiminin bembeyaz örtüsüyle kaplanmış bu etkileyici destinasyon, kış tatili sevenlerin en çok tercih ettiği bölgelerden birisidir. Norveç, kayak, snowboard ve kızak gibi aktivitelere ilgi duyanlar için popüler bir destinasyon haline gelmiştir.

Ayrıca Norveç’e seyahatinizde sadece kış tatili aktiviteleri ile sınırlı kalmayarak müzeleri, tarihi mekanları ve sanat galerileri ile kültürel gezi turu da yapabilirsiniz. Kısacası Norveç, ziyaretçilerine her zevke hitap eden ve unutulmaz anılar biriktirebileceği bir seyahat vaat ediyor.

Gekas Turizm | Uçak, Otel, Transfer, Vize ve Tur Hizmetleri

Hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak ve rezervasyon için bize ulaşın.






    Konuşma Başlat
    Yardıma ihtiyacınız var mı?
    Merhabalar👋
    Nasıl yardımcı olabiliriz?